Där jag ringer ifrån

Där jag ringer ifrån - Raymond Carver | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Raymond Carver
DIMENSIONERA
8,88 MB
FILNAMN
Där jag ringer ifrån.pdf
ISBN
2959005660224

BESKRIVNING

Raymond Carver sammanställde 1988 en novellsamling med titeln Där jag ringer ifrån. Han utgick ifrån trettio av sina tidigare böckers starkaste noveller och tillfogade sju nyskrivna texter. Kort därefter avled han i lungcancer, endast femtio år gammal.Vid publiceringen skrev Philadelphia Inquirer att samlingen bevisade att Carver var en av vår alla tiders största prosaister och New York Times utsåg Där jag ringer ifrån till en av de bästa skönlitterära böcker som publicerats under de senaste tjugofem åren, och konstaterade att den redan kunde räknas bland den amerikanska prosans mästerverk. Ett värdigt testamente av novellens mästare.I Carvers prosa finns inga vinnare och ingen överklass. I korta och kärnfulla nedslag skildras med unik exakthet människors vardag, alkoholism, arbetslöshet och isolering. Ständigt denna kamp och hårda överlevnad i en värld som sällan eller aldrig bjuder på en lättåtkomlig lycka. Det är just exaktheten som gjort Carvers prosa stilbildande runt om i världen, inte minst i Sverige där han ofta refereras till när man diskuterar den unga litteraturen.Nu presenteras äntligen Där jag ringer ifrån i fullständig översättning av Kerstin Gustafsson och med ett nyskrivet förord av Stewe Claeson.

Han utgick ifrån trettio av sina tidigare böckers starkaste noveller och tillfogade sju nyskrivna texter. Kort därefter avled han i lungcancer, endast femtio år gammal.Vid publiceringen skrev Philadelphia Inquirer att samlingen bevisade att Carver var en av vår alla tiders största prosaister och New ... Per Wirtén: Där jag kommer ifrån.

Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris Där jag ringer ifrån.

RELATERADE BÖKOR