Att vara kvinna

Att vara kvinna - Maria Lang | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Maria Lang
DIMENSIONERA
7,64 MB
FILNAMN
Att vara kvinna.pdf
ISBN
8141236429999

BESKRIVNING

När Christer Wijk kallas till Kvinnoklubbens kongress på Blacksta gård mitt i natten finner han sig bland femtio kvinnor. Det är uppenbart att en av dem just blivit mördad, han förstår att en av de andra är mörderskan och han är kär i en tredje. Och alla tycks motarbeta honom i vad som framstår som en tilltrasslad och ologisk mordgåta.

Han, hans fru och jag - om att vara den andra kvinnan . Hans fru förstår honom inte.

Han fick betalt för att låtsas vara en snygg kvinna - och flörta med män på dejtingsajter. - Företagen tjänar fruktansvärt mycket pengar på det här, säger Christoffer till TV 2. Ett scenario i spelet kan vara att en kund vill köpa en näsa och näsan kostar 4 kronor, kunden lägger fram 95 kr och sen är det då upp till barnet att räkna ut hur mycket han ska ge tillbaka.

RELATERADE BÖKOR