Scam story

Scam story - Eva-Maria Hedin, Eva Alderborn | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Eva-Maria Hedin, Eva Alderborn
DIMENSIONERA
12,68 MB
FILNAMN
Scam story.pdf
ISBN
5425118304738

BESKRIVNING

Nellys lycka vet inga gränser när livet äntligen vänder och hon möter James på en nätdejtingsajt. Men kärleken har ett pris, och när sanningen går upp för henne, fattar Nelly ett livsavgörande beslut. Hon, som alltid satt andra före sig själv, utnyttjar situationen och honom för att stärka sina gränser och växa som människa. Men det är ett farligt spel. Vem eller vilka har hon att göra med? Vågar hon fortsätta hela vägen? SCAM story bygger på en verklig händelse. Mejl- och smsutbytet är autentiskt. Författarnas debutroman sätter ljuset på den skambelagda företeelsen Romance Scamming. På skakiga ben plockar hon upp väskan som så småningom kommer på bandet, och tar sig ut för att möta honom. Hjärtat slår extraslag, händerna är blöta av svett, hon andas ytligt och fort och benen känns darriga. Dörrarna slås upp och hjärtat stannar, hon håller andan och ser sig om åt alla håll ... Läs mer om författarna på www.scamstory.webs.com

Hon blir förälskad och hjälper den nya kärleken ur en ekonomisk knipa. Eller är det verkligen så? Så småningom går det upp för Nelly att hon... Köp boken Scam Story hos oss! Vissa av webbplatsens funktioner begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex.

Showing 6 of 4662 Stories. Filter by: Filter by Filter by Month.

RELATERADE BÖKOR