I huvudet på Bruno Schulz

I huvudet på Bruno Schulz - Maxim Biller | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Maxim Biller
DIMENSIONERA
4,31 MB
FILNAMN
I huvudet på Bruno Schulz.pdf
ISBN
7763198460357

BESKRIVNING

Första boken i svensk översättning Huvudpersonen i Maxim Billers hyllade novell är den judiske författaren och tecknaren Bruno Schulz, som mördades 1942. Inspirerad av den östeuropeiska berättartraditionen tar Biller med läsaren till den polska staden Drohobycz och Bruno Schulz värld. Året är 1938 och den prövade författaren, som tjänar sitt uppehälle som lärare och drömmer om ett litterärt genombrott i Europa, skriver ett brev till Thomas Mann för att upplysa denne om ett märkligt fenomen. Tecknen på annalkande ofärd hopar sig och gränsen mellan dröm och verklighet blir allt otydligare.

Maxim Biller: "I huvudet på Bruno Schulz ... Pris: 83 kr. 2016.

Inspirerad av den ... Den 19 november 1942 blir Bruno Schulz skjuten i huvudet på gatan i Drohobycz, inte långt från barndomens Kanelbutiker. Kanske märkte han aldrig vad som hände. Pris: 176 kr.

RELATERADE BÖKOR