Bara lite till

Bara lite till - Simona Ahrnstedt | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Simona Ahrnstedt
DIMENSIONERA
6,85 MB
FILNAMN
Bara lite till.pdf
ISBN
8140113447932

BESKRIVNING

En feelgood-romance om att finna sig själv, på en plats där man inte alls passar in. Storstadstjejen Stella är strandsatt på landet. På ett dygn har hon förlorat allt: sin fästman, sitt hem och sitt jobb. Efter att ha supit sig redlös, cyberstalkat sitt ex och fulgråtit inser Stella att hon inte kan vara kvar i Stockholm. Hon är pank, hungrig och vilsen. Det finns ett enda ställe där hon kan slicka sina sår. Ett kallt, smutsigt torp på landet. Omgiven av galna getter, truliga tonåringar och ett styck självgod ekobonde, som är oväntat bra på att kyssas, dras Stella in i konflikterna på den lilla orten Laholm. En fristående roman med den unika mix som kännetecknar Simona Ahrnstedt – humor, kärlek, samhällsengagemang och karaktärer som berör.

Värt att veta kan vara att det är lite lättare att få till den lite brända, karamelliserade grillytan på en kolgrill än på en gasolgrill. Not: Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner. Gången är lite rullande, mjuk, många rörelser för att hålla lederna mjuka, lite grann som en proffsboxare på väg mot ringen.

Bevaka. Så premiär för Bara Lites egna tryck! Har även gjort en del "bra att tänka på". De finns i olika färger och modeller.

RELATERADE BÖKOR