Xavier

Xavier - Mare Kandre | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Mare Kandre
DIMENSIONERA
8,43 MB
FILNAMN
Xavier.pdf
ISBN
7921065643704

BESKRIVNING

Xavier kunde inte glömma den nätta lilla kvinnan som han hastigt hade skymtat. En kväll beger han sig till det hyreshus där hon setts pila in genom porten. Med sig har han ett brev innehållande en kärleksförklaring. Väl inne i huset får Xavier pröva sig fram, glänta på dörr efter dörr, han vet ju inte vad hon heter. I en lägenhet finner han ung man i begrepp att ta sitt liv, i en annan möter han en kvinna som säljer sin kropp för pengar. I ytterligare en lägenhet tror de att han är läkaren som kommer för att förlösa den gravida kvinnan som ligger och kämpar på en säng i sovrummet. Xavier sugs in i historia efter historia i sitt sökande efter kvinnan och bakom varje dörr döljer sig en berättelse. Att läsa Mare Kandres roman Xavier (2002) är som att stiga in i ett landskap som är igenkännbart men ändå helt främmande och framför allt unikt. Det här är en print-on-demand-utgåva. Läs mer på www.albertbonniersforlag.se/pod

Odlingsområde . Châteauneuf-du-Pape ligger i södra delen av Rhônedalen, mellan städerna Avignon och Orange. Xavier Vins .

Châteauneuf-du-Pape ligger i södra delen av Rhônedalen, mellan städerna Avignon och Orange. Xavier Vins . Om producenten .

RELATERADE BÖKOR