Tur är det inte! : roman

Tur är det inte! : roman - Eliyahu M. Goldratt | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Eliyahu M. Goldratt
DIMENSIONERA
7,34 MB
FILNAMN
Tur är det inte! : roman.pdf
ISBN
8730347460940

BESKRIVNING

I romanform beskriver och vidarutvecklar här författaren de idéer och metoder kring problemlösning och företagsledning vilkas grundläggande tankeprocesser han presenterade i miljonsäljaren "Målet".

Hon anser att de snäva tidsramarna är boven. Tur är det inte!: roman (Häftad, 1994) - Se billigste pris hos PriceRunner Sammenlign priser fra 1 butikker Betal ikke for meget - SPAR på dit køb nu! Viktigt att komma ihåg är dock att en kortroman inte är detsamma som novell, och en långnovell är inte är en roman. Den engelska novellen Något annat som kan vara förvirrande är att engelskans ord för roman är "novel", medan det engelska ordet för novell är "short story". Det är inte bara trasiga speglar som bringar otur och olycka.

Det är det. "Nu är det min tur" är en film av Claudia Weill. Man måste upprepa det för sig för att tro på det.

RELATERADE BÖKOR