Sommaren före kriget

Sommaren före kriget - Helen Simonson | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Helen Simonson
DIMENSIONERA
5,55 MB
FILNAMN
Sommaren före kriget.pdf
ISBN
1634035546830

BESKRIVNING

En roman i Jane Austens anda som skildrar en familj, en stad och en värld som håller på att förlora sin oskuldsfullhet.Sommaren 1914. Den unga latinläraren Beatrice Nash anländer till den lilla staden Rye i East Sussex med en packlår fylld med böcker. Hon är fritänkande, självständig och smart – något som inte uppskattas av invånarna i det konservativa samhället. Den lokala matriarken Agatha Kent tar henne under sina vingar och familjen Kent blir ett starkt stöd för Beatrice, som sörjer sin fars bortgång. Medan Beatrice försöker finna sin plats i småstaden blir läget i världen alltmer instabilt, kriget rycker närmare. Under några av de varmaste sommarmånaderna i mannaminne förändras både Beatrices och de andra invånarnas liv i grunden.Sommaren före kriget är en historisk kärleksroman som börjar som en underhållande skildring av småstadslivets intriger, men utvecklas till en gripande berättelse om krig och dess fruktansvärda följder.

Och nu var separatorn hans och hörde till gården. ***** Det var vinter och året var 1919.

Här finns sorg, död men också brådstörtad kärlek. Sommaren före kriget. av Helen Simonson (Talbok, Daisy) 2017, Svenska, För vuxna Uppläsare Maria Samuelsson.

RELATERADE BÖKOR