Spåren efter Jonatan (arabiska och svenska)

Spåren efter Jonatan (arabiska och svenska) - Anna-Karin Olofsson | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anna-Karin Olofsson
DIMENSIONERA
6,90 MB
FILNAMN
Spåren efter Jonatan (arabiska och svenska).pdf
ISBN
3508070640482

BESKRIVNING

Ungdomsroman, på svenska med parallelltext på arabiska.Sextonåriga Zahra är född i Irak men bor sedan länge i Kiruna i norra Sverige tillsammans med sin familj. Hon är i hemlighet besatt av tanken på att hennes lillebror Jonatan, som tros ha drunknat under en familjesemester på Gotland, fortfarande lever och Zahra gör allt för att hitta honom. En dag får hon ett meddelande på Facebook från någon som tror sig ha sett hennes bror i livet och Zahra glömmer allt annat omkring sig.Men spåren efter Jonatan leder henne till en plats hon aldrig kunnat föreställa sig och allting ställs på sin spets. Var finns hennes bror och vill hon verkligen veta hela sanningen om Jonatan?Läs den spännande fortsättningen på ungdomsromanen Zahra i Norrskenslandet.

Efter arbetets slutförande har våra insikter kring svårigheter, men även styrkor, ... skillnader i skolframgång mellan elever med annat modersmål än svenska och elever med svenska som modersmål (Skolverket 2010). Detta gäller alla vokaler i arabiskan.

skillnader i skolframgång mellan elever med annat modersmål än svenska och elever med svenska som modersmål (Skolverket 2010). Detta gäller alla vokaler i arabiskan. De får inte komma direkt efter varandra i talet.

RELATERADE BÖKOR