Flicka möter pojke

Flicka möter pojke - Ali Smith | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Ali Smith
DIMENSIONERA
5,61 MB
FILNAMN
Flicka möter pojke.pdf
ISBN
6572077622003

BESKRIVNING

Flicka möter pojke, lika mycket en politisk satir som en kärlekshistoria, har sitt ursprung i Ovidius berättelse om Iphis flickan som uppfostras till pojke för att överleva, men som blir kär i en annan kvinna.I Ali Smiths händer har den antika myten förflyttats till ett nutida Skottland. Syskonparet Anthea och Imogen arbetar för det skrupellösa multinationella företaget Pure. Anthea möter den orädda aktivisten Robin, blir blixtförälskad och lockas med i proteströrelsen mot Pure. Imogen ställs inför ett dilemma när hon upptäcker att hennes syster förälskat sig i en kvinna.Fram växer en berusande historia om alla människors rätt att själva definiera vad de är och inte är eller att låta bli att göra det.

I Ali Smiths händer har den antika myten förflyttats till ett nutida Skottland. Gravid med pojke eller flicka? 15 tecken som avslöjar barnets kön. Barnets kön bestäms av kromosomerna X och Y.

Testet har en bakgrund i en rad gamla myter och ska användas som ren underhållning. Asako 1 & 2 berättar historien om flicka möter pojke 1 & 2. 2:17 min.

RELATERADE BÖKOR