En maskerad främling

En maskerad främling - Sophie Barnes | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Sophie Barnes
DIMENSIONERA
4,39 MB
FILNAMN
En maskerad främling.pdf
ISBN
2533969049619

BESKRIVNING

Thorncliff Manor godset där Londons societet frotterar sig, och kanske till och med finner kärleken ...Det är dags för den årliga maskeradbalen på Thorncliff Manor. Mary Bourneville hoppas på en trevlig kväll utan manliga beundrare. Hon är en självständig kvinna, som dessutom bär på hemligheter, och hon har inte en tanke på att gifta sig. Men under kvällens gång dyker det upp inte bara en uppvaktande kavaljerer, utan flera.När lady Mary misslyckas med att avvisa en särskilt påstridig beundrare räddas hon av en helmaskerad man. Hans beröring får hennes hud att pirra, något hon aldrig känt tidigare. Men skulle denne mystiske herre, som uppskattar hennes intellekt och humor, låta henne förbli en fri kvinna? Och vågar hon avslöja sina hemligheter för honom?Kanske, om han avslöjar vem han egentligen är ...

Thorncliff Manor godset där Londons societet frotterar sig, och kanske till och med finner kärleken ... Det är dags för En man i Södertälje har attackerats med någon form av tillhygge.

Köp. Spara som favorit Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.

RELATERADE BÖKOR