Sherlock Holmes. En studie i rött

Sherlock Holmes. En studie i rött - Ian Edginton, Arthur Conan Doyle, Mattias Boström | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Ian Edginton, Arthur Conan Doyle, Mattias Boström
DIMENSIONERA
6,48 MB
FILNAMN
Sherlock Holmes. En studie i rött.pdf
ISBN
7416918613240

BESKRIVNING

Alla berättelser har en början. Så även den om Sherlock Holmes och hans gode vän dr John H Watson. Och det är just i äventyret En studie i rött som allting inleds. Det är här de träffas för första gången. Holmes är tjugosju och Watson två år äldre – i samma ålder som författaren Arthur Conan Doyle var när han skrev denna sin debutroman.Det som Conan Doyle ville skapa var en vetenskaplig detektiv, någon som gav sig ut till brottsplatser och detaljstuderade varenda befintlig ledtråd. En detektiv som lutade sig mot ovedersägliga bevis – samtidigt som domstolarna vid slutet av 1800-talet sällan tog hänsyn till sådant, utan behövde antingen ögonvittnen eller att brottslingar tagits på bar gärning för att kunna döma.– – –Ur Mattias Boströms förord till denna serieadaption av Arthur Conan Doyles klassiker En studie i rött med mäster­detektiven Sherlock Holmes.”Edgintons och Culbards version har ett bättre tempo och är mer underhållande än Doyles, samtidigt som den är trogen originalet. För en ny generation Sherlock Holmes-läsare är denna adaption en bra introduktion till Doyles arbete, medan redan frälsta kommer att njuta av att se hur Culbard och Edginton skildrar Holmes och Watsons första möte.”The School Library Journal

Så även den om Sherlock Holmes och hans gode vän dr John H Watson. Och det är just i äventyret En studie i rött som allting inleds.

Details ... En studie i rött (engelska: A Study in Scarlet) är den första boken om detektiven Sherlock Holmes och är skriven av Arthur Conan Doyle 1887.. Det är i denna bok doktor Watson och Sherlock Holmes först lär känna varandra.

RELATERADE BÖKOR