Ondskans ansikte

Ondskans ansikte - Mats Ahlstedt | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Mats Ahlstedt
DIMENSIONERA
5,47 MB
FILNAMN
Ondskans ansikte.pdf
ISBN
3367180957521

BESKRIVNING

Ida Neman får ett samtal från sin pappa som hon inte haft kontakt med på över tio år och bestämmer sig för att besöka honom. Framför allt för att få reda på vem som är hennes mamma. När Ida kommer till hans lägenhet får hon en chock då hon hittar en död kropp. Men är det verkligen hennes pappa? Profilerare Ella Werner blir inkopplad på fallet och upptäcker snart att det är en annan man som blivit mördad och att Idas pappa är försvunnen.     Allt ställs på sin spets när Idas dotter Fanny kidnappas av en medlem i en nynazistisk organisation som misstänks planera ett attentat mot Bokmässan i Göteborg. Har kidnappningen av Fanny något med attentatet att göra? Vilken roll spelar Idas försvunna pappa? Det är inte bara Fannys liv som står på spel. En hotande katastrof närmar sig, och för Ella Werner blir det en intensiv kamp mot klockan.      ONDSKANS ANSIKTE är den tredje fristående delen i Ahlstedts fartfyllda och spännande serie om profilerare Ella Werner vid Göteborgspolisen.     MATS AHLSTEDT har en lång bakgrund som journalist. Hans texter genomsyras av ett starkt samhällspatos där han tydligt tar parti för utsatta kvinnor. Han är idag en erfaren författare med en trogen läsekrets.     Rappt och väldigt spännande. MIAS BOKHÖRNA    Spännande, gripande och välskriven med fängslande karaktärer. BOKMYSAN     Fängslande intrig med intressanta karaktärer, omskakande trauman och gripande människoöden. BOKHYLLAN

Reinhard Heydrich skickar ut Gestapos svartklädda bödlar som griper judarna. Adolf Eichmann bygger gasugnarna.

MATS AHLSTEDT har en lång bakgrund som journalist. Hans texter genomsyras av ett starkt samhällspatos där han tydligt tar parti för utsatta kvinnor. ONDSKANS ANSIKTE är den tredje fristående delen i Ahlstedts fartfyllda och spännande serie om profilerare Ella Werner vid Göteborgspolisen.

RELATERADE BÖKOR