Judaskyssen

Judaskyssen - Kristina Tilvemo, Michael Wainwright | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Kristina Tilvemo, Michael Wainwright
DIMENSIONERA
3,3 MB
FILNAMN
Judaskyssen.pdf
ISBN
3938001804688

BESKRIVNING

Oavsett om en människa avrättas med en kula i huvudet i ett mörkt gathörn, hittas livlös efter elva timmar i en städskrubb utan övervakning på akuten, eller dör ensam med liggsår på ett underbemannat äldrevårdshem, finns det någon som ligger bakom. Någon som gett en order. Någon som bär ett ansvar. De två händelserna bildar upptakten till ett rafflande krimi­naldrama där Peter och flickvännen Erika dras in i en våldsam värld präglad av oväntade vändningar, stark psykisk påfrestning och tvära kast mellan Malmös hårda gatuliv och Lunds akademiska elegans. Judaskyssen bygger vidare på den starka traditionen av politiskt enga­gerad skandinavisk kriminallitteratur som bär en tydlig social och politisk agenda. Alla patientfall bygger på verkliga händelser. Kristina och Michael är gamla kollegor som bestämde sig för att skriva en bok tillsammans, då båda brinner för att väcka insikt om det stegrande gatuvåldet och problemen inom sjukvården. Kristina är journalist och Michael jobbar som engelsk copywriter. Han är född i England men båda bor nu i Uppsala.     CD ljudbok: 11 skivorSpeltid: 12 t. 20 min.Uppläsare: Caroline Söderström

Alla patientfall bygger på verkliga händelser. Kristina och Michael är gamla kollegor som bestämde sig för att skriva en bok tillsammans, ... Judaskyssen bygger vidare på den starka traditionen av politiskt enga gerad skandinavisk kriminallitteratur som bär en tydlig social och politisk agenda.

Se även. Judaskyssen; Quisling Judaskyssen (italienska: "Cattura di Cristo") är en målning av den italienske barockmästaren Caravaggio.Målningen beställdes av adelsmannen Ciriaco Mattei år 1602, och den hänger idag på National Gallery of Ireland i Dublin..

RELATERADE BÖKOR