Vedergällningen

Vedergällningen - Lotta Lundh | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lotta Lundh
DIMENSIONERA
10,2 MB
FILNAMN
Vedergällningen.pdf
ISBN
4348197198767

BESKRIVNING

En man hittas mördad i sjön Fryken, bragd om livet på det mest bestialiska sätt. Kriminalkommissarie Erik Ljung ansvarar för utredningen och det blir hans uppgift att ta reda på vad i den mördade mannens liv som föranlett ett sådant hat mot honom.   En kort tid efter likfyndet i sjön försvinner en man med anknytningar till den mördade. Hänger de två händelserna ihop - och i sådana fall hur?   Snart visar det sig att en seriemördare härjar i lilla Sunne. Erik Ljung tvingas föra en intensiv kamp mot klockan, för nu står ännu fler liv på spel.   Vedergällningen är tredje delen i serien om kriminalkommissarie Erik Ljung vid Sunnepolisen.   LOTTA LUNDH bor i Sunne och jobbar som utredare på en statlig myndighet, men drömmer om att skriva på heltid. Vedergällningen är hennes fjärde bok."En spännande välskriven bok, som förutom kriminalgåtan ger en fin person- och miljöskildring."Mats Garme, Ölandsbladet

Beräknad leveranstid: 3-7 arbetsdagar Säljs av Adlibris 4,1 / 5 med 22598 betyg. Totalbetyg ... Garmarna är en svensk folkmusikgrupp från Medelpad, Hälsingland och Jämtland.Garmarna spelar mycket gamla ballader och visor, och har även spelat in verk av Hildegard av Bingen..

Totalbetyg ... Garmarna är en svensk folkmusikgrupp från Medelpad, Hälsingland och Jämtland.Garmarna spelar mycket gamla ballader och visor, och har även spelat in verk av Hildegard av Bingen.. Gruppens musik kallas ibland folkrock.Bandet har spelat på rocktillställningar såsom Hultsfredsfestivalen och legat på topplistor i både USA och Frankrike.

RELATERADE BÖKOR