Medicis ring

Medicis ring - Jan Mårtenson | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jan Mårtenson
DIMENSIONERA
9,21 MB
FILNAMN
Medicis ring.pdf
ISBN
7152427663121

BESKRIVNING

Toscana är skådeplatsen för årets Homandeckare. Johan Kristian Homan, den stillsamme antikhandlaren från Köpmangatan i Gamla stan, lockas med på en semesterresa av vännen, trätobrodern och kollegan tvärs över gatan, Eric Gustafson. Målet är den medeltida byn Panicale där tiden i de trånga gränderna verkar ha stått stilla i hundratals år, och ett pittoreskt hotell som visar sig hysa en samling minst sagt udda stamgäster. Kulturhistoriska utflykter, soldränkta viner, det italienska köket och värmen är precis vad de båda herrarna söker. Lugn och stillhet. Tid för avkoppling och laddning av batterierna efter en lång, trist vinter. Dessutom attraherar det överdådiga kulturutbudet i Toscana Homan: Florens, staden där familjen Medici dominerade politik och kyrka under århundraden, Florens med sina många konstskatter och sin berömda arkitektur, Uffizierna, kyrkorna, palatsen. Och så vill han återse sin stora kärlek, den undersköna Venus på Botticellis stora duk, ”Venus födelse". Men så avbryts den idylliska bildningsresan abrupt och motvilligt dras Homan in i en händelseutveckling med oanade konsekvenser.

Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum och PDF-korrektur mejlas ut när det finns tillgängligt. Medicis ring (E-bok, 2015) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 3 butiker Betala inte för mycket - SPARA på ditt inköp nu! Jan Mårtensons deckare har alltid en kulturell röd tråd. I Medicis ring handlar det mycket om renässansen och den medeltida staden Panicale som ligger i det vackra Umbrien inte långt från ett blomstrande mångkulturellt Florens med ovärderliga konstskatter.

| Adlibris Medicis ring Av Jan Mårtenson. Bok-presentation: Medicis ring Författar-presentation: Jan Mårtenson: Inbunden.

RELATERADE BÖKOR