Dold avsikt

Dold avsikt - christina Gustavson | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
christina Gustavson
DIMENSIONERA
4,41 MB
FILNAMN
Dold avsikt.pdf
ISBN
5188012212892

BESKRIVNING

Dold avsikt: En höggravid kvinna skjuts till döds på trappan till den nya fertilitetskliniken i Månstad utanför Tranemo, en annan flyr därifrån i panik. Har den nattliga trafiken i området något samband med det som sker? Kriminalkommissarie Tyra Zeder, som nu är gravid, blir ovanligt berörd. Vad som än händer så får barnet inte skadas. Den fjärde fristående delen i serien om Tyra Zeder på polisstationen i Tranemo.Finns som inbunden, pocket och e-bok. Seriens delar ges ut som ljudböcker av Lind & Co.Christina Gustavson har tidigare skrivit tre faktaböcker om att hantera psykisk ohälsa, utgivna på ICA Bokförlag. Hennes deckarserie ”Brännpunkt Västergörland” ges ut som ljudböcker av Lind & Co, och andra av hennes deckare ges ut som ljudböcker av Word Audio Publishing. Fyra av hennes titlar är utgivna av Talboks- och punktskriftsbiblioteket. Hon är medlem av Sveriges författarförbund sedan 1993. Christina Gustavson är medicine doktor och specialist i rättspsykiatri. Joelsgården är ett litet men expanderande svenskt förlag som ger ut skönlitteratur, fackböcker och noveller i olika format som pocket, inbundna böcker, ljudböcker och e-böcker. Adress: Box 4012, 514 11 LimmaredE-post: [email protected] Hemsida: www.joelsgarden.se FaceBook: https://www.facebook.com/joelsgardenforlag/

Vad som än händer så får barnet inte ... Dold avsikt, kriminalroman: En höggravid kvinna skjuts till döds på trappan till den nya fertilitetskliniken, en annan flyr i panik.Har den nattliga trafiken i området något samband med det som sker? Kriminalkommissarie Tyra Zeder, som nu är gravid, blir ovanligt berörd. Dold avsikt: En höggravid kvinna skjuts till döds på trappan till den nya fertilitetskliniken, en annan flyr i panik. Har den nattliga trafiken i området något samband med det som sker? Kriminalkommissarie Tyra Zeder, som nu är gravid, blir ovanligt berörd.

Har den nattliga trafiken i området något samband med det som sker? Kriminalkommissarie Tyra Zeder, som nu är gravid, blir ovanligt berörd. Dold avsikt: En höggravid kvinna skjuts till döds på trappan till den nya fertilitetskliniken i Månstad utanför Tranemo, en annan flyr därifrån i panik. Har den nattliga trafiken i området något samband med det som sker? Kriminalkommissarie Tyra Zeder, som nu är gravid, blir ovanligt berörd.

RELATERADE BÖKOR