Höstmorden

Höstmorden - Samuel Karlsson | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Samuel Karlsson
DIMENSIONERA
8,3 MB
FILNAMN
Höstmorden.pdf
ISBN
1324730029509

BESKRIVNING

En man försvinner från Mörkö och det enda spåret efter honom är hans blodsbestänkta skor som återfinns på en pir morgonen efter försvinnandet.  Mer än tio år senare gör tre tonåringar inbrott i en igenbommad sommarstuga. I källaren hittar en av dem ett sargat kvinnolik. Strax efter den fruktansvärda upptäckten inser de att mördaren är kvar på tomten och har sett dem.   Tack vare en lagändring gällande DNA-hantering får Jessica Jackson och hennes kollegor i uppdrag att ge sig på det kalla fallet med den försvunna mannen. De har ingen aning om vilken våldsspiral de är på väg att börja nysta i. En som inte alls upphörde för många år sedan utan tvärtom precis fått upp farten.       SAMUEL KARLSSON (f. 1969) är författare och journalist och bor med sin familj i Älta utanför Stockholm, men är uppvuxen utanför Vimmerby i Småland. Karlsson har varit chefredaktör för bland annat Vi Båtägare och har skrivit flera framgångsrika deckare om Louise Hård och hennes kollegor på polisstationen i Hultsfred.   Det här är den tredje delen i serien om polisinspektör Jessica Jackson, en serie som bjuder på högoktanig spänning i country noir-stil.

Hösten är en mycket vacker period och vad passar inte bättre än att matcha med vackra kläder. Höstmode 2020. Det är ett kontrasterande höstmode 2020 vi går till mötes.

Visa fler idéer om Höstmode, Kläder och Mode. 1. Hösttrend 2018: Sammet.

RELATERADE BÖKOR