Förmörkelsen

Förmörkelsen - Karin Fossum | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Karin Fossum
DIMENSIONERA
4,66 MB
FILNAMN
Förmörkelsen.pdf
ISBN
7975385592265

BESKRIVNING

Ett klaustrofobiskt äktenskapsdrama och en mästerlig psykologisk kriminalroman. Vad händer med en familj som mister ett barn? Ett gift par checkar in på hotell tillsammans med sin femton månader gamla son. Tidigt nästa morgon inträffar det fruktansvärda: den lilla pojken dör sedan han fallit från hotellrummets balkong på sjunde våningen. Kommissarie Konrad Sejer kopplas in för att utreda vad som hänt. Föräldrarna skyller på varandra, det som en gång var ett äktenskap har blivit en destruktiv maktkamp mellan två desperata människor. I brist på bevis blir båda frikända, men Sejer kan inte släppa fallet. Han tänker på det oskyldiga barnet, den här gången vet han att det är viktigare än någonsin att hitta sanningen.

Det är planeten Mars som är närmare jorden än på femton år just nu och som ser både större ut och lyser betydligt starkare än vanligt. Förmörkelsen är total sedd från de internationella flygplatserna i både Nashville och Kansas City. Enligt en snabbsökning den 3 augusti på Google flights fanns returbiljetter från Stockholm till Nashville för drygt 9000 kr.

Inför onsdagens förmörkelse kom indiska astrologer med profetior mättade av dysterhet och hemska varsel och de skrockfulla tillhöll gravida kvinnor att hålla sig inne bakom fördragna gardiner för att fostret inte skulle skadas.; Även en partiell förmörkelse är en upplevelse att titta på. Månförmörkelse inträffar bara under fullmåne, när solen, jorden och månen ligger i linje, med jorden i mitten. Jordens skugga träffar månen som därmed blir förmörkad, helt eller delvis.

RELATERADE BÖKOR