Sillbaronen

Sillbaronen - Anna Ihrén | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anna Ihrén
DIMENSIONERA
12,4 MB
FILNAMN
Sillbaronen.pdf
ISBN
2742445447134

BESKRIVNING

Efter Fjällbacka och Sandhamn - nu kommer Morden på Smögen-serien!»Anna Ihrén kan sin deckarsak. Hon stegrar berättartempot och spänningen stadigt fram mot gåtornas lösningar en midsommarhelg på västkusten.« Mats Johnson, Göteborgs-Posten»Det här är min favorit i Smögen-serien.« Läs och lyssnaCharles Blake - sonson till Smögens store sillbaron James Blake - hittas död i den nyligen renoverade lotsutkiken på ön. Dödsfallet förbryllar sommarvikarien Nathalie Colette som tillsammans med Sandra Haraldsson är först på plats.Bara en vecka tidigare har Charles Blake leende intervjuats i affärstidningarna om hur han skall förvalta den stora förmögenhet han ärvt efter sin far som just gått bort. Är det ett självmord - och varför har han i så fall valt att avsluta sitt liv? Och vad pågår egentligen i det gamla köpmanshuset på Smögenbryggan, där familjen Blake lever ett isolerat liv nästan helt utan kontakt med omvärlden?Sillbaronen är den tredje fristående kriminalromanen i Morden på Smögen-serien.ANNA IHRÉN är uppvuxen i Stockholm och i Göteborg. I dag bor hon med sin man och sina barn i Sjövik, där de byggt sitt drömhus på ett gammalt betesfält. Under hela sin barndom tillbringade hon sina somrar på Smögen. Strandsittaren är den första fristående kriminalromanen i Morden på Smögen-serien.»Den som älskar skärgårdsmiljöer och svenska landsbygdsdeckare kommer att njuta av att befinna sig på Anna Ihréns Smögen.« Crime Garden

ANNA IHRÉN är uppvuxen i Stockholm och i Göteborg. I dag bor hon med sin man och sina barn i Sjövik, där de byggt sitt drömhus på ett gammalt betesfält.

Ihrén, Anna, 1971- (författare) ISBN 9789185972746 Publicerad: Rävlanda : Fri Press ... Sillbaronen. 3.82 3553 5 Författare: Anna Ihrén Inläsare: Maria Lyckow.

RELATERADE BÖKOR