Karins hemlighet

Karins hemlighet - Mia Möller | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Mia Möller
DIMENSIONERA
3,26 MB
FILNAMN
Karins hemlighet.pdf
ISBN
7756252623722

BESKRIVNING

Det har gått några år sedan sist och Anders har flyttat in hos Karin i prästgården. Hanna och Victor bor i Anders gamla hus och de jobbar i Enköping. Erik har flyttat in hos Matilda på Bellmansgatan och de jobbar båda två väldigt mycket. Frida har flyttat hemifrån och Felix börjar renovera sitt nya hem. Tiden går och det borde vara lugnt och bra allting nu. Men livet är ju det som händer runt omkring oss, både med glädje och sorg.Även i Veckholm får de känna av sorgen och det här, att få barn, det är ju ingen självklarhet. Den som inte vill får barn och de som vill får verkligen kämpa för det. Vi följer med Anders och hans barn på en tillbakablick och Karins pappa, hur var det med honom? Den stängda dörren den första i serien med den fristående uppföljaren Mordet på prästgården följs nu upp med fortsättningen Karins hemlighet.

Det har gått några år sedan sist och Anders har flyttat in hos Karin i prästgården. Hanna och Victor bor i Anders gamla hus och de jobbar i Enköping.

Köp boken Karins hemlighet av Mia Möller (ISBN 9789175697246) hos Adlibris. Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans.

RELATERADE BÖKOR