Död tills mörkret faller

Död tills mörkret faller - Charlaine Harris | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Charlaine Harris
DIMENSIONERA
3,28 MB
FILNAMN
Död tills mörkret faller.pdf
ISBN
3178574490319

BESKRIVNING

Detta är del ett i bokserien bakom tv-succén TRUE BLOOD.Sookie Stackhouse är inte som alla andra. I alla fall inte som någon annan i Bon Temps, den lilla håla i Louisiana där hon bor. Hon kan nämligen läsa tankar. En del skulle kanske tycka att det är en fantastisk gåva, men för Sookie har det mest inneburit problem. Tänk dig själv att vara i en intim situation med någon du gillar, och så kan du höra vad den personen tänker om dina fel och brister. Men så kliver vampyren Bill in på baren där hon jobbar. Just det ja, vampyrer lever öppet bland människorna och anses ofarliga eftersom de istället för människoblod livnär sig på ett syntetiskt blod. Och med Bill förändras allt. Det är underbart tyst i Sookies huvud när hon är medhonom.En dag mördas en av Sookies kollegor, och allas blickar vänds mot Bill. Allt var ju lugnt innan han dök upp, och han är ju trots allt vampyr. Vampyrer och mysterier i en härlig mix, kryddat med heta känslor.

Som nämnts i tidigare inlägg handlar boken om tjejen Sookie Stackhouse, hennes relation till den ca 170-årige vampyren Bill Compton och livet omkring dem ... Död Tills Mörkret Faller (Ljudbok) Osäker leveranstid. Mer information om lagerstatus Artikelnr: 674494.

Dessutom inträffar en rad mord på kvinnor som har haft sexuellt umgänge med vampyrer, vilket till en början leder misstankarna mot vampyrerna i allmänhet och Bill i synnerhet. Död tills mörkret faller (ljudbok) av Charlaine Harris (3 röster) Ljudbok (MP3), Svenska, 2010-09-24. 89.

RELATERADE BÖKOR