Ljusfinnaren : en kamp mellan gott och ont

Ljusfinnaren : en kamp mellan gott och ont - Annette Melander Berg | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Annette Melander Berg
DIMENSIONERA
11,17 MB
FILNAMN
Ljusfinnaren : en kamp mellan gott och ont.pdf
ISBN
5254002261588

BESKRIVNING

Det är sommarlovet innan Vilma skall börja sjuan, och hon och bästisen Karolin är på ridläger. Allt andas svensk sommaridyll men Vilma har oförklarliga, onda aningar. Idyllen byts mycket riktigt snabbt mot ond bråd död, och Vilma måste söka förklaringen och sanningen bakom det som har hänt, när ingen annan kan eller vill. I sin jakt på sanningen upptäcker Vilma nya sidor både hos sig själv och människor hon känner, och hon gör nya bekantskaper som får henne att se världen med andra ögon. Ljusfinnaren handlar om kampen mellan gott och ont, men med nya ingredienser. Vilma är en vanlig tjej, men det hon ställs inför, och det som väcks inom henne, är allt annat än vanligt och förändrar hennes liv i grunden. När du köper denna bok går 50 kronor till Svenska FN-förbundets kampanj Flicka. Flicka-kampanjen stödjer FN:s befolkningsfond och dess arbete mot könsstympning och barnäktenskap i Afar-regionen i Etiopien. Svenska FN-förbundet är en ideell medlemsorganisation som arbetar för ett bättre och starkare FN genom informationsspridning och insamling via Insamlingsstiftelsen FN-fonden.

Strider det offentliga på den goda sidan ... Kampen mellan gott och ont. ...

Vilma är en vanlig tjej, men det hon ställs inför, och det som väcks inom henne, är allt annat än vanligt och förändrar hennes liv i grunden. När du köper denna bok går 50 kronor till Svenska FN-förbundets kampanj Flicka. En kamp mellan gott och ont- på flera plan Det är sommarlovet innan Vilma skall börja sjuan, och hon och bästisen Karolin är på ridläger.

RELATERADE BÖKOR