Rebeccas blod

Rebeccas blod - Bodil Mårtensson | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Bodil Mårtensson
DIMENSIONERA
7,24 MB
FILNAMN
Rebeccas blod.pdf
ISBN
2627815213838

BESKRIVNING

David Lehman hade redan innan isen smält i whiskyn den kvällen bestämt sig ? nu fick det vara slut på förnedringen! Trakasserierna måste få en ände, han stod inte ut längre. Han skulle gå till Vikens hamn, till stället han tidigare sett ut. Beslutet att ta sitt eländiga liv var sedan länge oundvikligt.Johnny Mattson hade handlat de förnödenheter han ansåg sig behöva. Han är just en sådan typ som utan att tveka skulle njuta av att driva någon som David över kanten. Johnny brukar skjuta prick på smådjur? för skojs skull.Rebecca Ernfridsson har länge engagerat sig hårt i kampen mot kvinnomisshandel. Tillsammans med väninnan Viola Malmborg driver hon i Viken skyddsboendet ?Kvinno­borgen?. En kringbyggd skånegård på vägen ner mot hamnen.David visste inte mycket om verksamheten, och kände inte Rebecca. Han brydde sig heller inte ett dugg om att ?Kvinnoborgen? var ovanligt dunkelt upplyst denna kväll. Det var ljuset som skrämde honom ? strålkastarna från en svart pickup som plötsligt svängde upp på infarten. David sökte instinktivt skydd i buskagen intill, förnedrad över sin egen rädsla.Föraren släckte strålkastarna men lämnade inte pickupen, väntade i bilen med motorn igång. Väntade på vad??Innan midnatt detta dygn svär David på att han aldrig skall behöva se Rebeccas blod flyta ? igen!

Laddas ned direkt Fri frakt från 169 kr för privatpersoner. Beskrivning.

Jag bor i Boden tillsammans med min man, vår son Levi som föddes 4 Oktober 2012, och väntar en lillebror som är beräknad till September 2016. I den här bloggen får ni följa våran vardag, som just nu handlar väldigt mycket om hus och inredning, men även graviditeten, mode och tankar om småbarnslivet. Rebeccas blod : [kriminalroman] / Bodil Mårtensson.

RELATERADE BÖKOR