Pojken med stjärnorna

Pojken med stjärnorna - Mirre Sennehed | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Mirre Sennehed
DIMENSIONERA
3,98 MB
FILNAMN
Pojken med stjärnorna.pdf
ISBN
7955321837367

BESKRIVNING

Bankomatmordet kallade media det, men vad var det som hände egentligen på Länsmanstorget i Göteborg den där kalla februarinatten? Philip är en helt vanlig 24-årig kille, om man bortser från det långa, tuperade håret, silverstjärnorna under ögonen och den svarta kajalen. Poprockstilen som Philip bär upp är viktig för honom, precis som favoritbandet Broder Daniel. Det är hösten 2009 och han är hemkommen efter två månader i Los Angeles där han inlett en romans med makeup-artisten Ashley.  Utöver sitt arbete på hemtjänsten är det böcker, konserter och festival med vännerna som gäller.  Philip är van vid att hans utseende väcker olika reaktioner. Jävla emo! får han höra ibland, men det är inget han bryr sig om. Det är sådant som händer, men ingen skulle någonsin tro att fördomarna och hatet kunde gå längre än så. Pojken med stjärnorna är baserad på verkliga personer och händelser. Det är en gripande berättelse om kärleken i ett kompisgäng och hur det är att leva inom en subkultur som vuxen, tills allt förändrades den där söndagen på alla hjärtans dag. Ljudbok: 1 MP3-CD Speltid: 11 t. 49 min.Uppläsare: Mitcho Batalov

Det är september och Philip är nyss hemkommen från att ha spenderat sommaren i Los Angeles, där han funnit kärleken i make-up artisten Ashley. Hemma i Sverige består hans dagar av arbete, att umgås med sitt kompisgäng, och att gå på konserter och festivaler. Pojken med stjärnorna är baserad på verkliga personer och händelser.

49 min. Uppläsare: Mitcho Batalov Det är september och Philip är nyss hemkommen från att ha spenderat sommaren i Los Angeles, där han funnit kärleken i make-up artisten Ashley.

RELATERADE BÖKOR