Drönaren

Drönaren - Unni Lindell | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Unni Lindell
DIMENSIONERA
5,16 MB
FILNAMN
Drönaren.pdf
ISBN
1887953120774

BESKRIVNING

En drönare svävar fram över granarna i naturområdet utanför Oslo. Solen är på väg att gå ned och skogen verkar öde.En man studerar drönarbilderna, plötsligt syns ett tält. En kvinna kommer ut genom öppningen. Han inser att hon slagit läger på just den plats där Evie Thorn knivmördades fem år tidigare. En kvinna borde inte tälta ensam i den mörka skogen. I sviterna efter en olycka arbetar kriminalinspektör Marian Dahle nu med cold case-fall. Men när hennes chef Cato Isaksen ber henne att återuppta utredningen av mordet på Evie Thorn förändras hennes tillvaro. Likheterna med den senaste händelsen i naturområdet är slående. I Drönaren visar Unni Lindell att hon bättre än de flesta vet hur man skapar en obehaglig stämning och lyckas bevara den till sista sidan.  Unni Lindell är en av Norges absolut främsta kriminalförfattare och mästerlig på att bygga upp gastkramande intriger. För Drönaren erhöll hon Rivertonpriset  Norges finaste deckarpris och nominerades till Glasnyckeln för Skandinaviens bästa kriminalroman.  

En laddad thriller med snabbt tempo och sinnrik intrig. Saatavilla myös äänikirjana.

Drönarens hastighet får inte överstiger 25 meter/sekund (50 knop eller 90 kilometer/timme). Flyghöjden får inte överstiga 50 meter över marken. Med en dramatisk förbättring av den ursprungliga Mavic Air, är Mavic Air 2 den bästa allround-drönaren för nybörjare och hobbyister.

RELATERADE BÖKOR