Den olycklige mannen

Den olycklige mannen - Sandra Ohlsson | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Sandra Ohlsson
DIMENSIONERA
7,5 MB
FILNAMN
Den olycklige mannen.pdf
ISBN
4735529861901

BESKRIVNING

Kommissarie Widander hamnar mitt i en jakt på en brutal mördare när 17-åriga Johanna försvinner under en morgonpromenad. Det är ett fall med en personlig anknytning för Widander, där ledtrådarna leder fyrtio år tillbaka i tiden. Det hela försvåras av att Widanders minne blir allt sämre, och han dras djupare och djupare ner i ett tomt mörker. Sandra Ohlsson är en svensk författare. Hon skriver främst böcker inom spänningsgenren. Nr. 6 i serie: Kommissarie Widander      Ljudbok: 1 MP3-CD Speltid: 03 t. 14 min.Uppläsare: Anders Mossling

Tillfälligt slut. Köp boken Den olycklige mannen av Sandra Ohlsson (ISBN 9788711955499) hos Adlibris.

På vår hemsida dagensintegration.se kan du läsa boken Den olycklige mannen online. Kommissarie Widander hamnar mitt i en jakt på en brutal mördare när 17-åriga Johanna försvinner under en morgonpromenad. Det är ett fall med en personlig anknytning för Widander, där ledtrådarna leder fyrtio år tillbaka i tiden.

RELATERADE BÖKOR