Mord i själva verket

Mord i själva verket - Vic Suneson | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Vic Suneson
DIMENSIONERA
8,83 MB
FILNAMN
Mord i själva verket.pdf
ISBN
2267099653802

BESKRIVNING

Ett dödsfall i ett statligt ämbetsverk är upptakten till denna deckarroman i unik Stockholmsmiljö. Det förefaller visserligen som självmord, men kommissarie Svensson konstaterar ganska omgående att det i själva verket är mord. Där finns åtskilliga misstänkta: den döde byråchefen P.M. var en stor Don Juan och en hård ämbetsman. Ett ämbetsverk kan under den skenbart Iugna ytan dölja lidelser och slitningar av oväntad intensitet. Spänningen stegras av den kvävande sommarhettan i gräsänklingarnas Stockholm och mördaren drivs vidare mot nya dåd. Vic Suneson , pseudonym för Sune Viktor Lundquist, föddes den 11 november 1911 i Stockholm och dog den 5 september 1975 i Sundbyberg. Suneson var en svensk kriminalförfattare som skrev om polismännen O.P. Nilsson och Kjell Myhrman. Hans böcker var ofta pusseldeckare eller handlade om polisarbete. Han skrev även två ungdomsdeckare under sin livstid. Ljudbok: 1 MP3-CD Speltid: 390 min.Uppläsare: Håkan Julander

Ett dödsfall i ett statligt ämbetsverk är upptakten till denna deckarroman i unik Stockholmsmiljö. Suneson Vic Mord I Själva Verket Ljudbok Beskrivning av Suneson Vic Mord I Själva Verket Ljudbok. Ett dödsfall i ett statligt ämbetsverk är upptakten till denna deckarroman i unik Stockholmsmiljö.

3.17 121 5 Författare: Vic Suneson Inläsare: Håkan Julander. Finns som ljudbok.

RELATERADE BÖKOR