De fyras tecken

De fyras tecken - Arthur Conan Doyle | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Arthur Conan Doyle
DIMENSIONERA
12,72 MB
FILNAMN
De fyras tecken.pdf
ISBN
8920714019474

BESKRIVNING

Med Sherlock Holmes som skarpsinnig vägledare får vi följa med honom och Dr Watson på våldsamma nattliga jakter med ångslup på Themsen. Handlingen utspelar sig i London vid förra sekelskiftet, på den tiden när det fortfarande fanns gigantiska gömda skatter som vaktades av mystiska figurer och där undersköna damers heder måste försvaras.Holmes löser på sitt oefterhärmliga sätt det komplicerade med den fantastiska Agraskatten.Här finns allt man kan begära av en äventyrsberättelse som med rätta blivit både stilbildande och klassisk.Athur Conan Doyle (1859-1930) var läkare men kom under 1880-talet att alltmer glida över till författandet. Han fick snart ett fantastiskt genomslag med sin Sherlock Holmes-figur som kom att bli huvudperson i ett 60-tal noveller och fyra romaner.Tomas Löfdahl har bearbetat och läst in boken och försett den med ljudillustrationer för att förstärka stämningen.Speltid 3 timmar 55 minuter. Spår ca var femte minut.

Liksom romanerna En studie i rött och Fasans dal är romanen tvådelad, där första delen handlar om hur Sherlock Holmes och Dr Watson löser fallet i England, och ... DE FYRAS TECKEN. I.

Den inleds med att en miss Mary Morstan under mystiska omständigheter förlorat sin far och därefter varje år på en viss dag får en mycket värdefull pärla skickad till sig med posten. De fyras tecken - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser (uppdaterade idag) från 3 butiker Betala inte för mycket - SPARA på ditt inköp nu! De Fyras Tecken (engelska: The Sign of Four ) är den andra av fyra romaner om Sherlock Holmes, skriven av Sir Arthur Conan Doyle, ursprungligen publicerad 1890 i Lippincott's Monthly Magazine. De Fyras Tecken utspelar sig 1887.

RELATERADE BÖKOR