Ambassadören : en fri fantasi om framtiden

Ambassadören : en fri fantasi om framtiden - Björn Amby | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Björn Amby
DIMENSIONERA
4,24 MB
FILNAMN
Ambassadören : en fri fantasi om framtiden.pdf
ISBN
3933356017928

BESKRIVNING

Mikael ber ingen bön, men det sista han tänker innan han glider ner i det kalla vattnet är: ”Jag undrar om Gud finns?” Livsgnistan har slocknat på grund av ensamhet och sjukdom och Mikael tar sitt liv. Men det är bara kroppen som dör. Hans själ och personlighet räddas i sista sekund. Oförmågan att leva i fred och i harmoni med naturen, parat med en framrusande teknisk utveckling, gör mänskligheten till det största hotet mot möjligheterna att leva på Jorden. Semiduiderna, vars uppgift är att förvalta universums beboliga planeter, beslutar att människorna skall utrotas och ersättas med en ny och fredligare ras. Såvida inte utvecklingen kan vändas. Mikael erbjuds att återfödas som baby och bli AMBASSADÖREN – Altan Storm. Han får fria händer och betydande resurser för att vända Jordens utveckling mot ett hållbart samhälle utan krig och miljöförstöring. Men tiden är begränsad. Jordens dagar är räknade. Motståndet är kompakt i form av politiska och ekonomiska krafter, en framrusande miljöförstöring och inte minst religiösa ledare som ser sina positioner hotade. Berättelsen, startar i Uddevalla men förflyttar sig snabbt ut i internationell miljö, är en spänningsroman som också leker med de absurditeter som uppstår om man placerar en vuxen mans hjärna i en babys kropp.

Hans själ och personlighet räddas i sista sekund. Oförmågan att leva i fred och i har Top Search Queries: en fri fantasi ambassad ren en fri fantasi framtiden rlag hav granit lld genom vulkanmedia ren r framst rfattarens egna f till mig ambassad ger terkoppling g recensioner och vad ambassad rens fb recensera boken alternativt du kan kommentera rna efter boken skicka ett mail medlem titel ambassad k svenska utgiven fantasi framtiden f ditt lokala bibliotek bokhandlare eller p VÄLKOMNA TILL OSS PÅ BOKMÄSSAN I monter A02:50 hittar du: Lite mer hängivna författare.

Men det är inte tillnärmelsevis så tungt som det låter. Mikael ber ingen bön, men det sista han tänker innan han glider ner i det kalla vattnet är: "Jag undrar om Gud finns?" Livsgnistan har slocknat på grund av ensamhet och sjukdom och Mikael tar sitt liv. Men det är bara kroppen som dör.

RELATERADE BÖKOR