Kärlekslektionen : polisroman

Kärlekslektionen : polisroman - Erik Johnsson | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Erik Johnsson
DIMENSIONERA
8,56 MB
FILNAMN
Kärlekslektionen : polisroman.pdf
ISBN
2120428739484

BESKRIVNING

Konsthandlaren Isaac Rosenfeld hittas en vacker vårdag mördad i sin lägenhet i Norrköping. Allt är orört utom en liten tavla som saknas. En vecka senare hittas en ung man mördad i hamnen. Sakta men säkert slussas kriminalinspektör Lars Cleve in i en allt brantare spiral av grov kriminalitet, skapad av en man med smak för fin konst och behov av snabb hämnd. En berömd tavla leder fram till upplösningen."raka rör" och "seriös underhållning" Författarcentrum Öst"Författaren har potential och debuten är lovande..." Mats Rosén. SambindningslistanKärlekslektionen är första delen i trilogin Kärlekslektionen ? Vandring i vissheten ? Den överlevande.Erik Johnsson är tidigare publicerad på Wahlström & Widstrands bokförlag. Detta är hans debut som kriminalförfattare.

Konsthandlaren Isaac Rosenfeld hittas en vacker vårdag mördad i sin lägenhet i Norrköping. Allt är orört utom en liten tavla som saknas.

Se bild på boken Det europeiska miraklet (Bok 2) : hur den europeiska civilisationen lyckades globalisera och modernisera världen med sina upptäcktsfärder, ideologier, uppfinningar, teknologi och vetenskap Befrielsen : polisroman. 166 Arvidsjaur vägkartan : 1:100000.

RELATERADE BÖKOR