Att raka en zebra

Att raka en zebra - Håkan Lindgren | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Håkan Lindgren
DIMENSIONERA
4,39 MB
FILNAMN
Att raka en zebra.pdf
ISBN
4325028728952

BESKRIVNING

Victors värld rasar när hans flickvän lämnar honom efter nästan tjugo år tillsammans. När han kokande av svartsjuka spionerar på henne hamnar han oväntat i en ny relation, så långt ifrån hans tidigare verklighet att han bara vill springa.Jacob går från förhållande till förhållande, i ständig jakt på den stora kärleken. Har han äntligen hittat den? Men hans drömprins ställer ultimatum om att skaffa barn för att de ska flytta ihop. Jacob säger att han blivit vaccinerad mot barn, men prinsen ger inte upp. Hur långt är han beredd att gå?En dag får Jacob ett samtal som talar om att hans bästa vän och hans fru blivit mördade. När han får veta att de i sitt testamente önskar att Jacob ska ta hand om deras tvåårige son blir allting riktigt komplicerat …Att raka en zebra är en relationsthriller, ett drama där känslorna till en början kan tyckas klassiska, men som utvecklas till besatthet.

När han kokande av svartsjuka spionerar på henne hamnar han oväntat i en ny relation,… Att raka en Zebra är en relationsthriller, ett drama där känslorna till en början kan tyckas klassiska, men som snart utvecklas till besatthet. < Om Håkan Lindgren Håkan Lindgren flyttade till Paris för snart tjugo år sedan.

< Om Håkan Lindgren Håkan Lindgren flyttade till Paris för snart tjugo år sedan. Från storstaden drog han vidare till en liten by i nordöstra Frankrike. ATT RAKA EN ZEBRA (boktrailer) from Hakan Lindgren Plus .

RELATERADE BÖKOR