När månen skiner

När månen skiner - Dean Koontz | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Dean Koontz
DIMENSIONERA
8,20 MB
FILNAMN
När månen skiner.pdf
ISBN
8750100172002

BESKRIVNING

Ett motell i Arizona. En galen "doktor" tvångsinjicerar konstnären Dylan O'Connor med ett okänt preparat. Dylan får veta att medlet antingen kommer att döda honom eller förändra hans liv på ett anmärkningsvärt sätt. Han får också veta att han måste fly eftersom det som nu flyter i hans ådror gör honom till ett lovligt byte för "doktorns" fiender. Ingen kan hjälpa honom, inte ens polisen. Hans väg korsas av ståuppkomikern Jillian Jackson. Även hon har det mystiska preparatet i sitt blodomlopp. Tillsammans flyr de för livet och dras in i en tjugofyratimmars mardröm av terror och mystik, men också makalösa upptäckter. Som så ofta vill Dean Koontz med den här romanen göra ett inlägg i en aktuell debatt. I det här fallet gäller det nanotekniken, som av många ses som en revolutionerande möjlighet och av andra som ett dödsbringande hot. Originalets titel: By the Light of the Moon Övers. Tove Janson Borglund

Lär dig mer om månen. Läs mer om månförmörkelse. NÄR MÅNEN SKINER Mar 12th, 2010 | By ansvarig | Category: 2005-1, Recension.

| Adlibris När månen skiner av Dean Koontz (3 röster) Pocket Svenska, 2006-03-01. Slutsåld.

RELATERADE BÖKOR