Luftsprång

Luftsprång - Annika Widholm | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Annika Widholm
DIMENSIONERA
10,14 MB
FILNAMN
Luftsprång.pdf
ISBN
4862351574649

BESKRIVNING

En gåtfull thriller om flykt och utsatthet Luftsprång är en gåtfull och spännande thriller om att vara på flykt och leva i samhällets skugga. När unga elitgymnasten Linnea skadar foten på ett träningsläger bestämmer hon sig för att ge upp allt och hamnar av en slump i ett mystiskt rivningsområde. Där träffar hon Isak och hans gäng som sysslar med parkour och tränar på att ta sig över och förbi olika hinder. De vet inte om att de är iakttagna av David, en sextonårig flykting som gömmer sig i området. Hans försök att anpassa sig i det nya landet har fått svåra konsekvenser och efter flera år på flykt lever han nu ensam i ett av ödehusen för att hålla sig undan myndigheterna. Linnea och David lär känna varandra och blir indragna i en farlig härva av lögner och hemligheter. Spänningsromankonst när den är som bäst. David Anthin, Svenska Dagbladet En grym, bra, vacker och poetisk bok. Läs den!  Ann-Sofi Bjarne, Bokträdet.   Ljudbok: 1 MP3-CD Speltid: 5 t. 48 min.Uppläsare: Helena Gezelius

Nedan information kommer från CNET, ... Luftsprång är en gåtfull och spännande thriller om att vara på flykt och leva i samhällets skugga. När unga elitgymnasten Linnea skadar foten på ett träningsläger bestämmer hon sig för att ge upp allt och hamnar av en slump i ett mystiskt rivningsområde. Luftsprång är en gåtfull och spännande thriller om att vara på flykt och leva i samhällets skugga.

När Linnea skadar foten på ett läger för elitgymnaster bestämmer hon sig ... Under dansen gör fåglarna väldiga luftsprång, bugar och cirklar runt varandra. Det går inte att säga något visst klockslag eller viss tid på dagen som det blir dans, men det är nästan säkert att den blir av.

RELATERADE BÖKOR