Den filippinske vännen

Den filippinske vännen - Carl Johnson | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Carl Johnson
DIMENSIONERA
11,52 MB
FILNAMN
Den filippinske vännen.pdf
ISBN
2385542529362

BESKRIVNING

Ett lastfartyg på väg mellan England och Sverige ankras av okänd anledning upp utanför den finska staden Vasa. En representant för det svenska rederiet får i uppdrag att ta reda på vad som har hänt ombord. Det som väntar honom är inte riktigt vad han hade hoppats på.

Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen. Beräknad leveranstid: 3-7 arbetsdagar Säljs av Adlibris 4,1 / 5 med 22598 betyg.

Boken har 1 läsarrecension. Den 12 juni 1898, när segern tycktes uppnåelig, utropade Emilio Aguinaldo Filippinernas självständighet. Det visade sig dock att både Spanien och USA försökte utesluta filippinierna från makten på det ockuperade Filippinerna.

RELATERADE BÖKOR