De objudna

De objudna - Sven Sörmark | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Sven Sörmark
DIMENSIONERA
6,29 MB
FILNAMN
De objudna.pdf
ISBN
3678115139316

BESKRIVNING

Det är midsommarafton. På en gård i Skåne har familjen Holm förberett sig på att gästerna ska komma och fira med dem. De tre barnen ligger fortfarande och sover när direktören Roland Holm och hans fru överraskas av ankomsten av två beväpnade män. De objudna inkräktarna visar sig vara rymlingar från en närliggande anstalt där de suttit fängslade för ett fruktansvärt brott. Plötsligt har idyllen förvandlats till fasansfull skräck när midsommarfirandet istället blir ett gisslandrama som utspelas innanför gårdens väggar. Allt eftersom det mardrömslika scenariot fortskrider står det klart att det kanske inte bara är pengar de två brottslingarna är ute efter. När dagen väl slutat i tragedi finns det två kroppar att hämta, och en familj som aldrig kommer vara sig lik igen.  Sven Sörmark (1923 1987) var en svensk författare, chefredaktör och förlagsdirektör. Född i skånska Hörby och medlem av både svenska deckarakademin och skånska deckarsällskapet. Sörmark har skrivit ett 10-tal deckare och andra litterära verk under sin levnadstid. Ljudbok: 1 MP3-CD  Speltid: 3 t. 11 min. Uppläsare: Håkan Julander

Jonna och hennes son bor i en fastighet från början av 1900-talet. De båda dokusåpa-aspiranterna och mingelproffsen från Virginia som tog sig in på den amerikanske presidentens middag tidigare i veckan träffade Barack Obama själv på festen. De objudna inkräktarna visar sig vara rymlingar från en närliggande anstalt där de suttit fängslade för ett fruktansvärt brott. Plötsligt har idyllen förvandlats till fasansfull skräck när midsommarfirandet istället blir ett gisslandrama utspelas innanför gårdens väggar. Fredrik fick en objuden gäst Räven raskar över parketten, kan man säga om man vill skoja till det.

Plötsligt har idyllen förvandlats till fasansfull skräck när midsommarfirandet istället blir ett gisslandrama som utspelas innanför gårdens väggar. Statsministern sade vidare att en objuden gäst har uppenbarat sig. Hans spel har hållit toppklass vilket förstås är det primära men i allt runt omkring har Söderling uppträtt som om han var en objuden och tillfällig gäst i de fina salarna där Roger Federer och Rafael Nadal sedan många år rör sig hemtamt. De objudna inkräktarna visar sig vara rymlingar från en närliggande anstalt där de suttit fängslade för ett fruktansvärt brott.

RELATERADE BÖKOR