Jag är din skugga

Jag är din skugga - Camilla Way | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Camilla Way
DIMENSIONERA
6,73 MB
FILNAMN
Jag är din skugga.pdf
ISBN
7677425105204

BESKRIVNING

Heather har alltid haft svårt att få vänner. Men så möter hon Edie, som är precis den sorts vän som hon alltid velat ha. Edie är vacker och spännande - och framförallt: hon bryr sig om Heather på riktigt.Men en kväll går något fruktansvärt fel. Och det som börjat som en oskyldig vänskap slutar med en tragedi som får förödande konsekvenser för dem båda. Sexton år senare kämpar Edie fortfarande med att få rätsida på livet. Men Heather är inte redo att låta henne glömma så lätt, och det är ingen tillfällighet att hon dyker upp som från ingenstans när Edie behöver henne som mest.Edie eller Heather? Heather eller Edie? Någon av dem måste betala för det som hände."En briljant avvägd intrig som sakta men säkert utvecklas till en dramatisk upplösning med flera vändningar"Sunday Mirror"(boken) släpper inte taget för en minut. Way är en ny, stark berättarröst inom genren psykologisk spänning."Alex Marwood

Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris Pris: 89 kr.

Jag blir din skugga Jag blir den du aldrig ser Låt mig bli din skugga Jag skadar dom som ler åt dig, din skugga Jag blir ögon på din rygg Jag Är Din Skugga (Watching Edie) av Camilla Way (2018) - ♥♥♥♥ Lind & Co. Heather har alltid haft svårt att få vänner.

RELATERADE BÖKOR