Jag vill gå på lina

Jag vill gå på lina - Annika Rehn | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Annika Rehn
DIMENSIONERA
12,90 MB
FILNAMN
Jag vill gå på lina.pdf
ISBN
1834284403277

BESKRIVNING

I den här boken träffar du Alice och Maja som går på cirkusskola. De övar och övar fram till den stora föreställningen. I publiken sitter många människor och både Alice och Maja känner sig lite rädda. Kommer de klara det?Annika Rehn som skrivit de populära böckerna om Ebba är nu tillbaka med Skills, en bokserie om ungdomar för ungdomar. Till sin hjälp har hon även denna gång fotograf Göran Billeson. Med materialet Skills vill de locka till kommunikation. Skills omfattar fyra böcker, korta filmer och två kortmaterial. Allt handlar om fritidsaktiviteter och innehållet ger många tillfällen till samtal och tankar och förhoppningen är också att inspirera ungdomar till ett eget berättande. Hela materialet har stöd av tecken.Boken är i storlek A4, 28 sidor

Jag vill gå på lina! Av: Rehn, Annika Språk: Svenska. Publiceringsår: 2012. Jag är en tjej på femton år som verkligen undrar hur mycket jag ska träna.

Den innnehåller också en film och ett kortspel. Jag vill gå på lina! av Annika Rehn Göran Billeson (Bok) 2012, Svenska, För barn och unga Ämne: Faction, Lindansare, Upphov: Annika Rehn och Göran Billeson: ... Finns på följande bibliotek.

RELATERADE BÖKOR