Grodan Flynner : sov så gott, kompis

Grodan Flynner : sov så gott, kompis - Louise Björnlund | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Louise Björnlund
DIMENSIONERA
5,56 MB
FILNAMN
Grodan Flynner : sov så gott, kompis.pdf
ISBN
2580449486987

BESKRIVNING

Det är läggdags för Grodan Flynner och hans kompisar. Giraffen Stina pussar Flynner godnatt för att därefter upptäcka att det lyser från kylskåpet. vem kan ha öppnat det? Och vem är det som gömmer sig under en pannkaka? När Stina slutligen sagt godnatt till alla sina kompisar lägger hon sig ner för att sova. Strax kryper Fiffi intill henne. Det känns tryggt och varmt.Det här är fjärde boken i serien om Grodan Flynner där barn får uppleva situationer de lätt kan relatera till.Längst bak i boken finns förslag på frågor att samtala kring. En barnbok skriven med pedagogisk eftertanke.

| Adlibris Grodan Flynner : sov så gott, kompis. Det är läggdags för Grodan Flynner och hans kompisar.

Serien om Grodan Flynner är en pedagogisk berättelse där barnen gärna är med och samtalar om bokens ämne. Grodan Flynner : Sov så gott, kompis. av Louise Björnlund Det är läggdags för Grodan Flynner och hans kompisar.

RELATERADE BÖKOR