Festen i Hulabo

Festen i Hulabo - Britt G. Hallqvist | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Britt G. Hallqvist
DIMENSIONERA
4,81 MB
FILNAMN
Festen i Hulabo.pdf
ISBN
1323678995577

BESKRIVNING

Älskad favoritbok i repris! Massor av djur kommer på festen i Hulabo. Och alla vill de ha tårta. "Det var en gång en gammal ko som gick på fest i Hulabo. I Hulabo hos bonden Jöns. På trappan stod tre svarta höns. De sade: Se god afton, ko! Vet du om vi får TÅRTA, tro?" Britt G Hallquist var en svensk författare, poet, filosofie magister, översättare och teologie hedersdoktor i Lund. För Festen i Hulabo fick hon Nils Holgersson-plaketten 1962. Helga Henschen var en mångsidig person: skulptör, målare, tecknare, illustratör och författare. Som barnboksillustratör var hon som mest flitig på 1950-talet.

De sade: Se god afton, ko! Vet du om vi får TÅRTA, tro?" Britt G Hallquist var en svensk författare, poet, filosofie magister, översättare och teologie hedersdoktor i Lund. För Festen i Hulabo fick hon Nils Holgersson-plaketten 1962. festen i hulabo.

En föreställning fylld av fantasi, humor och ordglädje. Evenemangets är 30 minuter.

RELATERADE BÖKOR