Varulvarna

Varulvarna - Martin Widmark | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Martin Widmark
DIMENSIONERA
8,76 MB
FILNAMN
Varulvarna.pdf
ISBN
8611804973682

BESKRIVNING

Monsteragenten Nelly Rapp har fått förhållningsorder från Lena-Sleva på Monsterakademin om att inta beredskap V3; V för varulvar och 3 för högsta beredskap. Det betyder att det snart blir fullmåne, tiden då vissa varelser förvandlas från vanliga människor till livsfarliga, blodtörstiga bestar! Nelly Rapp kan knappt tro att brevet är sant, där hon går i solen med sin bassethund London framför sig på vägen, för att hälsa på hans föräldrar ute på kenneln. Men när hon möter de tystlåtna hundskötarna Ralf och Vanja ute på kenneln, ringer Lena-Slevas varningar i öronen. De går nämligen lite framåtböjda, andas med öppen mun och enligt kennelföreståndaren bär de solglasögon oavsett väder. Och blir de inte hårigare för var dag?Nelly Rapp och London måste agera med snabbhet, mod och hel del fantasi, för snart kan det vara för sent ... Den tredje fristående boken om monsteragenten Nelly Rapp och hennes vän hunden London, böcker som tillfredsställer behovet av mysläskig läsning för nybörjarläsaren. Martin Widmark skriver dessutom den kritikerrosade serien pusseldeckare om LasseMajas Detektivbyrå (ill. Helena Willis), de två första nominerade till "Spårhunden" för årets bästa barn- och ungdomsdeckare 2002.

Bevaka Varulvarna så får du ett mejl när boken går att köpa igen. Pris: 113 kr. inbunden, 2004.

Widmark, Martin, 1961- (författare) Alternativt namn: Uidŭmak'ŭ, Mat'in, 1961- Alternativt namn: Vidmark, Martin ... varulvarna översättning i ordboken svenska - engelska vid Glosbe, online-lexikon, gratis. Bläddra milions ord och fraser på alla språk. Varulvarna är egentligen det perfekta Halloween-spelet.

RELATERADE BÖKOR