Sova med Mino

Sova med Mino - Mati Lepp | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Mati Lepp
DIMENSIONERA
6,17 MB
FILNAMN
Sova med Mino.pdf
ISBN
5518052633301

BESKRIVNING

För alla barn som inte vill lägga sig!Efter "Hoppa med Mino" är det nu dags att "Sova med Mino".Här får barnen skutta glad och klappa hand. Sen borsta tand och hämta jamas. Och testa vad de själva kan göra - allt tillsammans med Mino.En läsa-härma-göra-bok för de minsta. "Mati Lepps karakteristiska tecknarstil och figurer väcker igenkänning hos såväl barn som vuxna barn och i den här lilla boken i pekboksformat blommar han ut i såväl bild - som formmässig fulländning."Om "Hoppa med Mino", Annika Malm, Bibliotekstjänst

Här får barnen skutta glad och klappa hand. Sen borsta tand och hämta jamas.

Mycket bra "hörlurar" att sova med för den som har smärre sömnproblem och störs av ljud av lägre nivåer. Jag brukar oftast somna ganska snabbt, men jag har aldrig tänkt att jag har mina sockor att tacka för det… En del skulle nog säga att jag är galen - men innan du avfärdar "strump-personer" borde du läsa det här. För enligt forskarna finns det flera fördelar med att sova med strumpor på. Markus Torgeby hittade lugnet i livet genom att bosätta sig ensam i en koja, mitt i den jämtländska skogen.

RELATERADE BÖKOR