Min katt - världens fånigaste katt

Min katt - världens fånigaste katt - Gilles Bachelet | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Gilles Bachelet
DIMENSIONERA
6,84 MB
FILNAMN
Min katt - världens fånigaste katt.pdf
ISBN
4575527391294

BESKRIVNING

Gilles Bachelets katt beter sig som vilken annan katt som helst. Hon älskar att äta och sova och sova och äta och äta och sova igen. För det mesta är hon mycket renlig, på gränsen till kokett, fast hon lyckas ändå trampa runt och ställa till en riktig röra ibland. Husse avgudar (förstås) sin katt och har målat många, många tavlor av henne på klassiskt konsthistoriskt manér. Men han har ännu inte lyckats lista ut vilken ras hans väldigt tjocka och väldigt söta katt är. Trots att han studerat kattböcker och till och med skrivit brev till Naturhistoriska museet, där de hade fräckheten att föreslå att hans katt egentligen inte alls är någon vanlig katt. Och det är hon ju inte heller Hon är ju världens fånigaste katt!Min katt Världens fånigaste katt är en härligt knasig berättelse om en konstnär som fullkomligt älskar sin katt. (Även om hon är en aning udda ovanligt stor och lite klumpig, tja, helt enkelt en aning elefantlik ) Och helt säkert kommer även läsare i alla åldrar att älska den här charmigt fåniga bilderboken!Gilles Bachelet, född 1952, växte upp i Pyrenéerna och studerade sedan konst på École Nationale Supérieure des Arts Décoratifs i Paris. Sedan 1977 arbetar han som frilansande illustratör för böcker, tidningar, tidskrifter och även som reklamtecknare. Han undervisar även i illustration vid École Supérieure d'Art de Cambrai. Gilles Bachelet har fått stort erkännande och många priser för sina magiska och lekfulla illustrationer. ABC har nyligen gett ut hans bok, Den vita kaninens fru, som belönats med ett fint bilderbokspris vid Youth Montreuil.

Få rekommendationer på vad som är bra att tänka på både med kattmat och vatten. Se även vår film om foder och vikt för att få ännu mer hjälp i frågan om vad katten ska äta! Vi gjorde en behind the scenes videon till min katt som endast släpptes på facebook.

Publiceringsår: 2014. Klassifikation: Bilderböcker och kapitelböcker på svenska för små barn.

RELATERADE BÖKOR