Tuta och kör (bok + CD)

Tuta och kör (bok + CD) - Johanne Emilie Andersen | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Johanne Emilie Andersen
DIMENSIONERA
10,90 MB
FILNAMN
Tuta och kör (bok + CD).pdf
ISBN
1122543634550

BESKRIVNING

”Tuta och kör” säger Ola till sig själv när allt fungerar som det ska. Men när det sker något som bryter Olas rutiner, vad händer då?Historien om Ola är en varm och humoristisk berättelse om en vuxen man som är väldigt styrd av strikta rutiner. Den är mycket lättläst med lite text och tydliga illustrationer. Boken är pedagogiskt upplagd med många upprepningar i bild och text.Boken Tuta och kör är en helt underbar berättelse om ett äventyr i mataffären.De roliga fyrfärgsillustrationerna är gjorda av författaren.Nu kan du köpa Bok + Ljudbok/CD i ett! Det är ett kombinerat paket där du får en fysisk bok och en CD-skiva med en mp3-fil på. Hör gärna av dig till oss på [email protected] som du vill ha mer information.

Perfekt för den lilla att leka med i vagnen eller som en liten present till någon med små söta händer. Läs om bilen, traktorn, jättedumpern och Formel 1-bilen och tryck samtidigt på rätt ljudknappar. Format: 215x235 mm.

Laga dina trasiga cd-skivor och spel. Den populära uppföljaren till CD-skivan "Gympa På" från TUTA & KÖR. Fartfylld och medryckande musik och massor av roliga rörelser till Hela havet stormar, Vi går till cirkusen, När du simmar m fl.

RELATERADE BÖKOR