Oliver och farmor pratar om mått

Oliver och farmor pratar om mått - Börje Hansson | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Börje Hansson
DIMENSIONERA
6,30 MB
FILNAMN
Oliver och farmor pratar om mått.pdf
ISBN
1384566276470

BESKRIVNING

Oliver, 6 år, som har varit i Thailand med sina föräldrar över jul och nyår, hälsar på farmor och farfar efter hemkomsten och berättar om hur varmt det var. Farmor vill se hur lång han är och hur mycket han väger. Han är törstig och vill dricka vatten, innan han sätter sig vid datorn, som tar litet tid att komma igång. Allt detta ger farmor anledning att prata med Oliver om våra vanligaste mått, hur man mäter temperatur, vikt, längd, volym och tid och att relatera dem till hans vardagsliv.Boken är lämplig i förskolan och för barn som är 5 ? 8 år. Texten är skriven av en lärare och är integrerad med stora färgillustrationer på varje sida utförda av en professionell grafiker och illustratör.

... Här har vi samlat allt vi vet om olivolja och det har blivit en del under de dryga fyrtio år som Fernando Di Luca levererat Zeta olivolja till svenskarna.

Farmor berättar om en vän som gömmer flyktingar och inte kan berätta detta för någon. Elias tycker inte att det är att ljuga, hon har ju bara en hemlighet. Natten när Oliver dör finns det tre personer med honom i rummet.

RELATERADE BÖKOR