Fotbollsmatchen

Fotbollsmatchen - Kitty Crowther | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Kitty Crowther
DIMENSIONERA
9,11 MB
FILNAMN
Fotbollsmatchen.pdf
ISBN
8692416868572

BESKRIVNING

Prisbelönta Kitty Crowther är tillbaka med en ny berättelse om de två charmiga figurerna Ivo, den mer eftertänksamma, och Vera, den envisa och påhittiga. Nu har Vera fått lust att spela fotboll, och det genomför hon på sitt eget målmedvetna sätt! Ivo och Vera är ovanligt nog insekter. En dag promenerar de i parken, då Vera plötsligt får lust att börja spela fotboll. Och när målmedvetna Vera bestämmer sig för något så blir det så. I fotbollsklubben får hon genast nya fotbollskläder. Och så måste hon ha benskydd och fotbollsskor också, säger tränaren. Ja, ett par jättefina och dyra fotbollsskor bara måste Vera ha. Envist tjat får Ivo att ge vika. Men blir man en bra fotbollsspelare bara för att man har tjusiga attiraljer? Vera tappar modet redan under första träningen … Då tröstar Ivo och säger att hon inte behöver fortsätta med fotbollen. Men Vera blir bara ännu mer envis! Hon övar som besatt inför lördagsmatchen. Det går jättebra - men vad är det Vera vill testa nu då …? Kitty Crothwer tilldelades ALMA-priset 2010 - Litteraturpriset till Astrid Lindgrens minne.

Vi bevakar de stora stjärnorna och viktigaste händelserna i världen. Läs Sveriges bästa fotbollssajt. Från militären till Premier League.

Boken har 1 läsarrecension. Definition från Wiktionary, den fria ordlistan. Hoppa till navigering Hoppa till sök.

RELATERADE BÖKOR