Pannkakeskolan

Pannkakeskolan - Iréne Johansson, Anneli Tisell | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Iréne Johansson, Anneli Tisell
DIMENSIONERA
4,46 MB
FILNAMN
Pannkakeskolan.pdf
ISBN
2384020668699

BESKRIVNING

Serien om Olle&Mia består av enkla vardasberättelser med mycket humor och tydligt bildspråk. Texten är kompletterad med teckenillustrationer.I denna serie böcker om Olle&Mia ingår (enklast först):Bråttom bråttom, I lekparken, Leka inne, Cykeloturen, Nu kommer jag, Pannkakeskolan och Hurra för mig.Böckerna om Olle och Mia är skrivna för att passa alla barn, men särskilt för barn som behöver extra stöd i sin språkutveckling. Varje uppslag består bara av en bild vilket gör det lätt för barnet att koncentrera sig på berättelsen. Texten är kortfattad och tydlig och dessutom kompletteras den skrivna texten med teckenillustrationer, vilket gör det mycket enkelt att använda tecken som ett extra stöd när man läser för barnet.

Vi bevakar litteratur med författarintervjuer, recensioner, krönikor och debatt. Välkomna till Sveriges största litterära magasin! Allt om författaren Iréne Johansson.

I denna serie böcker om Olle&Mia ingår (enklast först): Bråttom bråttom, I lekparken, Leka inne, Cykeloturen, Nu kommer jag, Pannkakeskolan och Hurra för ... Titta Mia! Jag kan vända pannkakor i luften. Men, vart tog Olles pannkaka vägen? Texten är kompletterad med teckenillustrationer. Mer information om Pannkakeskolan; Relaterad information; Du behöver vara inloggad på Minabibliotek för att kunna reservera denna titel.

RELATERADE BÖKOR