Munken & Kulan BETA, Munken osams med Sigge ; Pappa snyter sig i duken

Munken & Kulan BETA, Munken osams med Sigge ; Pappa snyter sig i duken - Åke Samuelsson | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Åke Samuelsson
DIMENSIONERA
3,57 MB
FILNAMN
Munken & Kulan BETA, Munken osams med Sigge ; Pappa snyter sig i duken.pdf
ISBN
7067408801597

BESKRIVNING

Varje CD innehåller 2 berättelser på c:a 20-25 min vardera. Det är författaren själv, Åke Samuelsson, som berättar om de fromma busfröna live inför en massa barn som vrider sig av skratt. Underbara, finurliga, roliga och pedagogiska berättelser som ofta anknyter till ett bibelord. Den som börjar lyssna på en CD vill ofta fortsätta med hela serien. Målgruppen är barn mellan 5 - 1 4 år, men även vuxna har stor behållning av skivorna

Välkomna till Sveriges största litterära magasin! MUNKEN OCH KULAN Munken & Kulan är två 10-åriga fromma busfrön som går i samma klass. Böckerna och berättelserna är vår största succé, och de fortsätter att sälja år efter år.

Böckerna och berättelserna är vår största succé, och de fortsätter att sälja år efter år. Totalt har vi sålt mer än 120 000 CD skivor och numer är det många som väljer att köpa våra MP3-skivor eller det nya USB-minnet som rymmer ALLT inspelat material. Pris: 119 kr.

RELATERADE BÖKOR