Bida sin tid

Bida sin tid - Maria Duenas | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Maria Duenas
DIMENSIONERA
4,22 MB
FILNAMN
Bida sin tid.pdf
ISBN
6141428696612

BESKRIVNING

Inget hade kunnat få den framgångsrike Mauro Larrea att tro att den förmögenhet han byggt upp under år av slit kunde rasa samman inför ögonen på honom. Tyngd av skulder satsar han sina sista pengar i en dristig affär, i ett desperat försök att rädda sitt anseende. När affären går om intet och han står på ruinens brant möter han den charmerande men rastlösa frun till en vingrossist från London. Tillsammans tar de sig till det magnifika och blomstrande Havanna, där ryktet om hans tidigare framgångar är vida kända och dit nyheten om hans obestånd ännu inte nått. Här kan han på nytt bygga upp sin förmögenhet. Men när en potentiell samarbetspartner vill få honom att investera pengar i slavhandeln hamnar han i ett dilemma. Konflikten eskalerar i ett svartsjukedrama, och för att rentvå sig tvingas han återigen att riskera allt.Bida sin tid är en episk roman som berättar om lysande framgångar och förkrossande nederlag, kärlek och intriger, silvergruvor och vingårdar och fantastiska städer vars storhet falnat med tiden.

Produktinfo. Författare Maria Duenas bida sin tid översättning i ordboken svenska - finska vid Glosbe, online-lexikon, gratis.

open_in_new Länk till källa; warning Anmäl ett fel; Let us not inflict this on ourselves and the countries of the Balkans! Swedish Jag skall bida min tid i tysthet, just som min kollega bredvid mig. bida. avvakta, invänta (ålderdomligt, dialektalt) vänta; Etymologi: Av fornsvenska biþa ("bida, vänta, invänta"), av fornnordiska bíða, varav även isländskans och färöiskans bíða samt älvdalskans baiða.

RELATERADE BÖKOR