Drottningens bekännelse

Drottningens bekännelse - Victoria Holt | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Victoria Holt
DIMENSIONERA
3,54 MB
FILNAMN
Drottningens bekännelse.pdf
ISBN
6590650255759

BESKRIVNING

Det hela började i Wien. En liten flicka föds in i den rikaste klassen och påbörjar där ett liv i lyx och överflöd.   Marie Antoinette saknar inget. Dagarna går åt till att följa sina infall, men också då och då möta viktiga politiker. Men ju äldre hon blir, desto mer krav ställs på henne. Det är meningen att hon ska bli drottning och ta över kronan. Men utanför slottets grindar börjar långsamt nya idéer ta form. Idéer som slutligen kommer att leda till hennes brutala död...   Marie Antoinette kommer att gå till historien som en symbol för lyx och överflöd, orättvisor och nöd. Men vem var hon? Victoria Holt, en av världens mest berömda författare, tar sig här an uppgiften att utröna det egentligen mysteriet om Marie Antoinette.   Victoria Holt (1906-1993), pseudonym för Eleanor Alice Burford Hibbert, var en av världens mest älskade och produktiva författare under sin levnad. Hon började redan som 17-åring att skriva och flera av hennes tidiga noveller trycktes i Londontidningar.   Det var dock när hon började skriva historiska romaner som hon fick ett genombrott, och idag har hennes romaner sålt i över 50 miljoner exemplar världen över.   Ljudbok: 1 MP3-CD Speltid: 15 t. 13 min.Uppläsare: Ida Olsson

Den delades ut som bilaga till Svenskbygden. Køb Drottningens bekännelse af Victoria Holt som e-bog på svensk til markedets laveste pris og få den straks på mail. Det hela började i Wien.

Kristina var dotter till Gustav II Adolf och Maria Eleonora av Brandenburg. Hon föddes på Stockholms slott 1626 och ett år senare erkändes hon som tronarvinge. Drottningens bekännelse e-bok.

RELATERADE BÖKOR